blog musik membahas tentang lagu dan sountrack terbaru serta berbagi mp3

Wednesday, March 7, 2018

Download Lagu Sufian Suhaimi - Di Matamu

Download Lagu Sufian Suhaimi - Di Matamu

sufian suhaimi dimatamu

 Sufian Suhaimi merupakan seorang penyanyi di Malaysia yang mula diberikan perhatian oleh ramai rakyat Malaysia melalui single pertama hits beliau yaitu Terakhir.

Lagu "Terakhir" juga pernah memasuki Anugerah Juara Lagu ke-31 (AJL) [2] yang dilangsungkan pada 22 Januari 2017 di Pusat Perdagangan Dunia Putra. Lagu ini digubah dan ditulis liriknya oleh beliau sendiri dan dua rakannya iaitu Sirkhan dan Rinkarnaen. Dia juga merupakan penyanyi di bawah syarikat yang sama dengan Aiman Tino iaitu Aries Music.

Kali ini Sufian Suhaimi mengeluarkan sebuah single yang disukai kaum remaja malaysia . berjudul Di matamu . Lagu Di Matamu - Suhaimi ini sangat di gemari dan diputar .dan setelah rilis sempat merjai top musik malaysia dan trendin di youtube

Lagu Di Matamu Ini memiliki lirik yang mendalam tentang percintaan. Lirik Lagunya "dan tak seharusnya aku bertemu dirimu , didunia ini dan kau membuang diriku , sesuka hatimu dan memilih dia" menggambarkan tentang seseorang yang cintanya bertepuk sebelah tangan dan sang kekasih meilih laki laki lain.

download:

Terkait :

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Download Lagu Sufian Suhaimi - Di Matamu

0 comments :

Post a Comment